loader image

מתכון : טופ מאונטיין

ניתן להשיג ב 0.6 ק"ג, 2 ק"ג ו 6 ק"ג

המתכון מתאים לכל הגדלים והגזעים.

– בשר ארנבת טרי (40%)
– בשר ארנבת מיובש (30%)
– אפונה
– חלבון תפוחי אדמה
– שמן עוף (8%)
– תפוחי אדמה מיובשים
– חלבון
– אפונה
– הידרוליזה של ארנבת (3%)
– שמן סלמון (0% 8)
– שמרים
– עיסת סלק
– חומרים מינרליים
– פירות (תפוחים אוכמניות)
– ירקות (עגבניות ותרד)
– גזרים
– דלעת
– אַצוֹת
– אינולין (FOS)
– Mannan-oligosaccharide (MOS)
– רוזמרין
– קאטניפ (1000 מ”ג / ק”ג)
– פטרוזיליה
– יוקה
– גלוקוזאמין
– כונדרויטין

סה”כ מרכיבי בשר: 82%

חלבון …………………………… 37.0%
שומן …………………………… 20.0%
סיבים …………………………… 2.5%
אפר ……………………………… 7.0%
סידן ……………………………… 1.2%
זרחן ……………………………… 1.1%
אומגה 3 ………………………… 0.7%
אומגה 6…………………………. 3.1%
מגנזיום ………….……………… 0.1%
טאורין …………………………… 1.000 מ”ג / ק”ג
מטונין …………………………… 1.000 מ”ג / ק”ג